קפוץ למידע

התנהגות מקובלת בפורומים.

3 replies to this topic

סקר: מה לגיטימי כאן בפורום?

מה לגיטימי כאן בפורום?

אתה לא יכול לראות את תוצאות הסקר עד שלא תצביע. בבקשה התחבר והצבע כדי לראות את תוצאות הסקר.
הצבע אורחים לא יכולים להצביע

#1 עירא

משתמש מתקדם

• Members
  • 3551 הודעות:
  • Interests:צילום ובישול

פורסם 05 April 2004 - 10:30 AM

שלום לחברי הפורום.

קרב קטן ניטש כבר מזה זמן ומעורר הרבה מחלוקות, מה לגיטימי ומה לא בקהילה הזו. הגישה האחת טוענת ל"דמוקראטיה = זכות הביטוי" ואילו אני אומר "דמוקרטיה = שמירה על זכויות הפרט במקום הראשון וזכות הדיבור במקום שני"

עוד על הנושא אפשר לקרוא בהרחבה את טיעוני כאן, ואת טיעוני הנגד של שי קציר. אתם מוזמנים כמובן להשתתף באשכול.

השאלה כאן היא להבין את אופי הקהילה, ולתת לכם להשפיע (דמוקראטית!) על התנהגותינו כמנהלים כדי להפוך את האתר למקום נעים ושמיש יותר לכולנו. אנא הצביעו בהמוניכם... ניסיתי להגדיר סקאלה של דעות על אף שערבבתי כאן צנזורה ושמירה על זכויות בצורה לא הכי מוצלחת (אולי צריך היה להפריד לשני סקרים?), אתם מוזמנים להעיר כאן באשכול אם דעתכם לא תואמת לאף אחת מהקטגוריות.
קליקי חזר לאוויר...

#2 יקים

משתמש מתקדם

• Members
  • 3797 הודעות:

פורסם 05 April 2004 - 11:11 AM

אני בעד הפרדה ל-2 סקרים.
1. אילו תמונות מותר להעלות.
2. מהי התנהגות שאינה נאותה.

אגב, הגדרת הפורום הזה היא "קבוצת דיון שבמסגרתה יש ללקוחות אפשרות להציב מודעות קנייה ומכירה ללא שיוך לקטגוריה ספציפית". מאחר ואין עסקינן בקנייה ומכירה אני מציע להעבירה לפורום צילום.
בברכה,
יקים.

#3 shby

מורה לצילום

• Members
  • 4086 הודעות:
  • Interests:מורה לצילום אנלוגי ודיגיטלי, מצלם ומלמד בעיקר לפי התפסה של "קבוצת F64"
    מתעסק בצילום, הדמיה תלת-מימדית, צילום לצרכי אינטרנט ויעוץ טכני בנושאי צילום ואופטיקה,
    077-6425258
    052-8869891

פורסם 06 July 2004 - 04:35 PM

לדעתי - זה אתר פרטי - שמנהל האתר יחליט - הוא מספיק אחראי אחרת כבר היו מעיפים אותו
בוא ללמוד צילום אחר -
http://www.f64.co.il

#4 amicool

משתמש מתקדם

• Members
  • 449 הודעות:

פורסם 18 July 2004 - 11:56 AM

לדעתי בסוגיית התמונות שניתן להעלות לאתר - ראוי לאפשר לכל תמונה שפרסומה אינו נוגד את החוק להתפרסם. בסוגיית המקח וממכר כבר הבעתי את דעתי התומכת בניהול דיונים בנושא תכונות הממכר. יחד עם זאת נראה לי שצריך לכבד בקשתו של מפרסם שלא להשתמש ב THREAD שלו להתמקחות.

עמית

1 משתמש(ים) קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים